divendres, 8 de novembre del 2013

27. Té sentit la nostra existència?


 Eric Garciolo i Julio Ordóñez


Es una fotografía al natural i nosaltres embat a la conclusió  que pertany a l’ètica. Aquesta imatge l’he triat ja que a una cadira normalment hi ha una persona, i amb la aunsensia de la persona la cadira queda buida a i amb aixo eh pensat si te sentit la nostra existencia o la nostra vida.

1 comentari:

  1. ​¿Té sentit la nostra existència?, aquesta és una de las qüestións que ens hem plantejat algun cop en la nostra vida, per tant, volem una resposta a aquesta qüestió que ens afecta a tots i no ens deixa viure tranquils.

    Aquesta és una pregunta filòsofica que ens hem fet des de temps enrere i volem trobar una resposta o explicació que sigui racional, però encara no la hem trobat.

    Jo crec que ens comencem a fer aquesta pregunta quan comencem a tenir problemes, o quan sens planteja qüestions que no entem, com per exemple, la mort.

    La meva opinió és que el sentit de l'existència depèn de la visió de cadascú. Per exemple, una persona pot viure feliç fent coses que per aquesta persona sí que té sentit, però a lo millor per a altres no està bé i poden pensar que el que fan no té cap sentit. Per tant, es pot dir que cadascú busca el seu propi sentit existencial al llarg de la seva vida, des de de naixem fisn que ens morim.

    Aquesta imatge m'agrada molt, ja que reflectix solitut. És pot interpretar com quan ens fem la pregunta de si té sentit la nostra existència i ens trobem sols davant a aquesta qüestió i no coneixem la resposta.


    PAOLA ABIAGAIL VELASQUE TOAPANTA

    ResponElimina