dissabte, 31 d’octubre del 2015

16. Controlem el temps o el temps ens controla?


Alba Pérez, Sergio Cortés, Sergio Carballares i Laura Gómez


Creïem que es aquesta disciplina perquè realitzant aquesta pregunta ens estem qüestionant com vivim i si ho fem de la manera correcta.

Amb aquesta fotografia volem mostrar la influència del temps en les nostres vides. El noi està observant el rellotge, meditant sobre si és ell l’amo del transcurs del que anomenem temps.

L’ésser humà és l’únic creador del temps, nosaltres mateixos hem inventat el seu sistema (segons, minuts, hores…). Intentem controlar les nostres activitats en funció del temps, en canvi, amb el pas dels dies el temps és el que controla les nostres activitats. Actualment a la gent se li demana que sigui productiva (que faci coses), si no no estàs aprofitant el temps, això demostra la seva importància.

1 comentari:

  1. En la meva opinió, el temps ens controla. L’home va crear el rellotge per controlar el temps, però a la llarga el temps ens controla a nosaltres. Estem dominats per saber que si ho perdem no hi ha manera de recuperar-lo. Les nostres acciones estan subjectes al temps, com per exemple quan esperem un vol d’avió; a l’escola quan estem fen classe tenim una hora per una matèria concreta i passada l’hora ens tocarà fer un altra diferent; a l’hora de dinar o anar a dormir, etc. Amb aquest control sobre nosaltres, podem veure que moltes vegades anem amb pressa perquè tenim que fer una tasca determinada en un interval de temps. Jo crec que si no estiguéssim controlats pel temps, la societat seria un caos. Per últim, altre raó de que el temps ens controla és el pas de la vida ja que nosaltres no podem controlar el temps que ens queda per viure.

    ResponElimina