dissabte, 31 d’octubre del 2015

24. La felicitat creix alhora que creixem nosaltres?


Michaell Chiriguaya, Mukarram Shahzaib, i Nayra García


Aquesta és una fotografía feta al natural on surt un nen petit jugant amb una joguina i passant-s’ho bé per el somriure que espressa als llavis.
Amb aquesta fotografía volem dir que de petits nosaltres herem completament feliços jugant amb una joguina i amb la nostra imaginació però, quan creixem, això ja no ens satisfà i ens sembla una tontería, llavors ens adonem que els nostres interesos han cambiat i la nostra mentalitat també. Cada cop ens és més difícil aconseguir a arribar a ser feliços ja que, el que ens fa feliços ja no és una cosa tan senzilla com ho era quan herem petits petits.

1 comentari:

  1. He decidit triar aquesta fotografia perquè quan som petits la nostra felicitat es molt més diferent que a la de quan vas creixent i ja et fas adult. Simplement perquè quan ets petit els teus problemas són molts fàcils de resoldre i la teva felicitat esta sempre perquè no tens preocupació de res i llavors vius en un món ple de coses bones, perquè amb una simple joguina com be diuen ja ets el nen més feliç, o anant al parc a jugar amb altres nens, la diferència de quan ets adult tot allò es veritat que ens semblen tonteries, la nostra felicitat ja no depèn de joguines sino d'atres coses i els nostres problemes ja no són tan fàcils de resoldre perquè ja tot és molt més complicat, En la meva opinió esta molt bé aquesta frase i crec que a tothom ens agradaria ser petits sempre.

    Natalia Pérez

    ResponElimina