dissabte, 31 d’octubre del 2015

26. Tots som realment iguals?


Michaell Chiriguaya, Mukarram Shahzaib, i Nayra García


Aquesta és una fotografía feta al natural en que surten dues persones: un noi i una noia. El noi es de pell fosca, d’estatura és molt més alt que la noia, amb el cabell curt, arrissat i fosc. Per altra banda, la noia és de pell molt clara, amb una estatura una mica baixa, de cabell llis, llarg i clar.
Amb aquesta imatge volem plantejar-nos si l’afirmació de: Tots som iguals, es realment certa. Es pot veure sense cap mena d’esforç que fisicament no és així ja que aquestes dues persones tenen un llistat de diferències evidents. Tots som persones però no som fisicament iguals. 

1 comentari:

  1. Aquesta foto m'agrada bastant, ja que amb la pregunta que han posat té molta relació. Jo també penso que, encara que tinguem color de pell diferent, tinguem estatura diferent o unes persones siguin més grosses que altres, tots som persones i em de respectar-nos. Siguem de la raça que siguem, hem de tenir els mateixos drets i la mateixa llibertat, ningú és superior a cap altre per ser d'una manera o d'una altre diferent. En aquest segle, encara és jutga a la gent pel seu color i no pel seu interior, tot i que gran quantitat de persones avuí dia té moltíssims amics i amigues d'altres països i, en la meva opinió, crec que ha de ser així sempre, ja que tots hauríem de dedicar-nos a conèixer a algú diferent a nosaltres mateixos. Així que a la pregunta tots som realment iguals, la meva resposta és que no som igual 100%, perquè tenim formes de ser diverses, però que tots som persones amb aspectes físics molt diferents.
    Nerea Pardo

    ResponElimina