dissabte, 31 d’octubre del 2015

29. Allò que expressem és realment allò que sentim?


Andrea Michell, Andrea Aguilar, i Isamar Núñez


Aquesta pregunta la situem a la disciplina del coneixement en l’estètica. Perquè l’estètica reflexiona sobre l’art.
Hem escollit aquesta fotografia, perquè en aquesta imatge podem observar una noia que amb un guix està dibuixant a la pissarra el primer que s’imagina o el que sent. A través d’aquesta foto veiem que la noia no té clar el que sent, podrien dir que està equivocada, o es sent confusa amb els seus sentiments.

Podríem dir que moltes vegades expressem els nostres sentiments a través de l’art, o moltes vegades el nostre comportament o com actuem, mostrem com realment ens sentim.

1 comentari:

  1. Aquesta és una pregunta que no es fa gairebé ningú, però que viu present en tothom. Avui dia el que més importa a les persones és sorprendre a d'altres persones, és a dir, ens vestim per agradar a la gent, ens comprem roba per sorprendre, tothom es vesteix igual avui dia per no ser rebutjat, i tots els aparells electrònics també són per sorprendre i aparentar el que no ets.
    I ara venen els sentiments, la majoria de gent no diu el que pensa, no tenen personalitat i es per això que expressen i pensen d'una manera que agradi al seu entorn. Un grup d'amics sempre et farà canviar de pensament, un pensament que abans no tenies i actues de manera que correspon, és a dir de la mateixa manera que pensa tothom. La por a ser rebutjat a canviat a molestes persones.

    Me he centrat mes a enfocar la meva opinió en la última frase que heu posat,''moltes vegades el nostre comportament o com actuem, mostrem com realment ens sentim''.

    ResponElimina