dissabte, 31 d’octubre del 2015

34. La tecnologia podrà substituir a l'ésser humà?


Moisés Nieto, Dayana Cruz, Ioxaydel Medina i José Zomeño

Aquesta altra pregunta l'hem escollit perquè cada vegada tecnologia aquesta avançando mes i s'esta tornant indispensable per li vida de l'ésser humà. Primer ens vam plantejar la resposta positiva i negativa, la positiva és que ens arribés a substituir ja que avança la ciència molt ràpidament perquè el que ara ens resulta irreal, demà pot ser possible. La negativa és que una màquina no podrà crear i imaginar com ho fa l'ésser humà.
Nosaltres creiem que aquesta ultima teoria és encertada, ja que per molt que avanci no podrà arribar a crear al natural com som nosaltres al contrari només artificial.

1 comentari:

  1. He triat aquesta fotografia perquè durant els últims anys, com la tecnologia esta avançant molt, dona molt del que parlar.
    En la meva opinió, la tecnologia mai podrà substituir a l'ésser humà perquè l'ésser humà te qualitats que la tecnologia mai podrà tenir, com sentiments, o poder reproduir-se. Però si es vritat, què la tecnologia cada vegada més esta substituïnt en àmbits de treball, o en la agricultura, etc. I aquestes coses, las feien abans els éssers humans, i potser la tecnologia es culpable en alguns aspectes del gran atur que hi ha a Espanya. Perque cada vegada més s'utilitza més la tecnologia per estalviar diners, ja que no tens que pagar res per el seu servei, en canvi, al treballador l'has de pagar el seu sou mensualment.

    Genís.

    ResponElimina