diumenge, 6 de novembre del 2016

19. El suïcidi és un acte covard o valent?


Montse Vásquez, Jennifer Castro, Quim López i Fernando Lora.



Ens hem plantejat aquesta pregunta ja que la majoria de persones almenys una vegada a la vida hauran pensat en el suïcidi a solució d’algun problema. A la imatge reflectim un acte de suïcidi...però no reflecteix cap resposta a la imatge. És difícil saber això…perquè cada persona té una opinió diferent respecte això. No ho sabrem fins a passar aquesta situació. En conclusió “valentia” i “covardia” són dos grans paraules que respecte a aquesta pregunta no podríem diferenciar.  

3 comentaris:

  1. Penso que aquesta pregunta obliga a fer una reflexió molt interessant i molt delicada, ja que covard i valent són dues paraules completament oposades. És cert que les persones normalment busquen el camí més fàcil per no tenir complicacions a la vida, i el suïcidi és un camí fàcil per acabar amb els problemes. Però per altra banda, és un a decisió psicològicament difícil per una persona perquè hi ha una lluita interior entre seguir lluitant per poder continuar amb la dificultosa vida o posar fi a aquesta, per no seguir patint. La vida és una lluita difícil en què tots guanyem però cadascú arriba al final de la manera que pot o que creu convenient i lluitar és un acte de plena valentia així que jo considero que el suïcidi és una decisió de covards, ja que aquesta persona no té intenció de seguir lluitant per poder guanyar cada lluita que li vagi plantejant el camí.

    ResponElimina
  2. Aquesta foto té una relació molt forta amb el títol que s'ha posat,ja que el sucidi és un acte de derrota clarament però a la vegada és una acció d'una persona que ha estat aguantant molts problemes i pensament negatius fins que aquesta persona ha explotat y s'ha donat per vençuda,ja que la persona valenta és una persona que lluita per els seus somnis sense cap importància a les crítiques i això li fa ser una persona guerrera i amb ganes de viure i aconseguir els seus objectius.Conclusió per causes desconegudes,la pressió social ha estat un altre vegada protagonista per el suicidi de persones que han sigut valents però que han sigut derrotades.
    Comentari fet per: Jonait Molina moreno/2n Batxillerat Y

    ResponElimina
  3. Aquesta foto hem sembla molt encertada respecte a la pregunta que planteja. També és una mica xocant tant la foto com la pregunta perquè el suïcidi és un tema que és com una mica tabú però dir-ho d'alguna manera a la nostra societat actual. La fotografia expressa exactament el que vol dir la frase, fins i tot podem entendre la fotografia sense veure la frase. El punt que no m'agradat de la foto és el lloc on s'ha fet la foto perquè és un lloc que viem habitualment hagui quedat millor la foto si l'haguessin fet des de una muntanya o al terrat d'un edifici.Però tot i això és una bona fotografia.

    ResponElimina